Ce se mai fură în Timişoara? De la salamuri şi tampoane până la şuruburi şi şine de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar în 2011 jandarmii au aplicat 700 de amenzi contravenţionale în valoare de 142.500 lei şi au constatat 226 de infracţiuni cu 227 de autori.

Cele mai multe dosare penale au fost întocmite în luna ianuarie a acestui an, majoritatea infracţiunilor constând în furturi din supermarketuri, furturi de materiale reciclabile, furturi de fier vechi, respectiv furturile din locuinţe. Pe locul doi în topul infracţiunilor se află tentativele de omor calificat sau lovirile, în timp ce infracţiunile de deţinere şi punerea de monede false în circulaţie se află pe locul trei ca număr al amenzilor aplicate şi dosarelor penale create.În urma activităţii specifice desfăşurată pentru legitimarea şi stabilirea identităţii personelor considerate suspecte, jandarmii au reuşit să depisteze de la începutul anului nu mai puţin de cinci persoane aflate în urmărire naţională şi un urmărit internaţional.

"În perioada următoare, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, va acţiona în continuare pe linia menţinerii ordinii şi liniştii publice, prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, de natură contravenţională sau penală", a spus Daniela Stanciu, purtătoarea de cuvânt a instituţiei.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cum au dat ţiganii de belele cu românii la Deta

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite