Ce au găsit hoţii în seiful furat din casa bijutierului? Bani, lingouri, monede şi un vibrator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii care au jefuit casa bijutierului timişorean Dan Giurgiu la începutul acestui an, au acţionat ca în filme, fiind nevoie chiar să-l închidă în baie pe copilul familiei pentru a putea acţiona. Hoţii au avut parte de o surpriză, când au deschis seiful. Pe lângă averea pe care au găsit-o hoţii, în mână le-a căzut şi un vibrator.

Hoţii care au dat lovitura la casa unui bijutier la începutul acestui an au fost prinşi de anchetatori şi arestaţi pentru 29 de zile. Un document judiciar aflat la dosar arată că hoţii i-au urmărit pe soţii Dan şi Amalia Giurgiu, iar când aceştia au fost plecaţi au intrat în casă, l-au închis în baie pe băiatul de 11 ani care era acasă şi au furat seiful în care se aflau bunuri în valoare de 100.000 de euro. Potrivit documentului, în seif erau 50.000 de euro, bijuterii de aur şi argint, lingouri, dar şi 60 de monede „Franz Iosif”, toate în valoare de 50.000 de euro. Acelaşi document arată că în seif era ascuns şi un vibrator. Proprietara casei, Amalia Giurgiu, a negat că ar ascunde vibratorul în seif. „Cred că este o greşeală”, a spus aceasta referindu-se la document. Amalia Giurgiu a mai spus că ea şi soţul ei se vor constitui parte civilă în proces pentru recuperarea bunurilor.

Citeşte mâine pe timisoara.adevarul.ro cum au pus hoţii la punct jaful şi cum au dat lovitura după modelul preluat din filme

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite