Ce alege Brigitte Sfăt dintre Ilie Năstase şi un Mercedes SLS: „Maşina visurilor mele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubita lui Ilie Năstase şi-a  actualizat recent pagina de Facebook, postând câteva fotografii cu ea şi fostul tenisman. Pe lângă pozele în care Brigitte Sfăt apare goală în baie, este şi o fotografie cu Ilie Năstase lângă ultimul model de Mercedes SLS. Explicaţia foto de Birgitte este grăitoare: „Maşina visurilor mele”.

Fosta deţinută Playboy este foarte activă în reţeaua de socializare, postând frecvent imagini şi comentarii. „Sora mea îmi administrează contul. Nu ştiu foarte bine ce e acolo. Se mai joacă şi fiul meu pe Facebook”, a mărturisit Brigitte Sfăt într-un interviu acordat pentru Adevărul de Seară. Ultimul album postat pe profilul iubitei lui Năstase o arată pe aceasta alături de Nasty, dar şi de fostul mare fotbalist Zinedine Zidane, căruia Brigitte îi spune pe româneşte „Zidan”.



O altă imagine îl arată însă pe Ilie Năstase lângă un Mercedes SLS de culoare neagră. Explicaţia fotografiei arată că iubita acestuia este mai atrasă de maşină decât de el. „Maşina visurilor mele”, este comentariul postat de Brigitte la fotografia în care Năstase apare lângă Mercedes.



Alte fotografii din album o arată pe Brigitte Sfăt „înnecată” în spumă, într-o cadă din baia hotelului.



În urmă cu două luni, iubita lui Năstase a postat alte imagini, de la ziua de naştere sărbătorită în Abu Dhabi. În acelaşi album, Brigitte Sfăt s-a fotografiat cu ultimul avion al lui Ion Ţiriac. Potrivit profilului de Facebook, în doar câteva luni de relaţie cu Ilie Năstase, Brigitte Sfăt a făcut înconjurul lumii.


image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite