Căutându-şi soţia, un individ a năvălit cu parul în casa socrului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Disperată din cauza scandalurilor repetate, a bătăilor şi a ameninţărilor cu moartea, mama a şase copii a fugit cu tot cu ei de acasă, însă s-a trezit urmărită de soţul său care, înarmat cu un par, a vrut să distrugă tot ce i-a ieşit în cale.

Poliţiştii fac cercetări în legătură cu comportamentul bărbatului şi incidentul petrecut zilele trecute în localitatea timişeană Giulvăz. Sătulă să fie certată, bătută şi ameninţată în fiecare zi, soţia acestuia şi-a luat cei şase copii şi s-a refugiat cu ei în casa tatălui. Zilele trecute, nervos că socrul o ajută pe nevasta sa să se ascundă, bărbatul a năvălit în casa acestuia, înarmat cu un par şi a spart geamul de la uşă.

Apărată de tată, femeia a scăpat de data aceasta de bătaie. Şi-a dat seama însă că situaţia trebuie schimbată, motiv pentru care a alertat poliţiştii. Soţul bătăuş s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare, urmând să fie tras la răspundere pentru faptele lui. Oamenii legii au luat legătura şi cu reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, care le-au oferit un adăpost atât copiilor, cât şi mamei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite