Cătălin Cazacu participă la Campionatul Mondial de Motociclism Viteză, Word Superbike FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Cazacu
Cătălin Cazacu

După ce în luna iulie, pilotul timişorean Cătălin Cazacu a participat la etapa din Cehia de Campionat Mondial, prima din cariera sa, acum el este în faţa unei noutăţi: în acest sfârşit de săptămână va concura pentru prima dată pe circuitul Nurburgring, în cadrul celei de-a zecea etape a Campionatului Mondial de Motociclism Viteză, World Superbike.

„Am aşteptat această provocare şi îmi doresc această experienţă, cea de a concura pe un circuit necunoscut mie. Nu este deloc simplu şi sper pentru mine şi pentru echipă sa trec cu bine peste această provocare nouă. S-a muncit mult pentru a ajunge aici şi am să fac totul pentru a fi la înălţimea momentului" a afirmat Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu

Etapa va avea loc pe vestitul circuit Nurburgring. Circuitul este inedit în lumea curselor, forma şi lungimea acestuia fiind variabile în funcţie de competiţie. Circuitul este plasat în una din cele mai bogate zone din Germania, Bazinul Ruhr. Lungimea unui tur de pistă în varianta de Campionat Mondial WSBK este de 5.137 de kilometri. Echipa condusă de managerul Cosmin Costescu va participa vineri şi sâmbătă la antrenamente şi calificări, iar duminică, după sesiunea de încălzire, la cursa care poate fi urmărită de la ora 14.30 pe canalul Eurosport.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite