Cătălin Botezatu asaltat de femei la lansarea cărţii autobiografice: "În 6 luni am pierdut 22 milioane de mărci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Botezau are lipici la fetele din Timişoara
Cătălin Botezau are lipici la fetele din Timişoara

Celebrul designer a întârziat o oră la evenimentul său. În librăria Diverta din mall, fanele au format o codă lungă tânjind după un autograf de la Botezatu. Cărţile s-au vândut ca pâinea caldă.

Cătălin Botezatu şi-a lansat şi la Timişoara cartea autobiografică “Trei vieti-Pedeapsa”, scrisă de jurnalista Monica Vlad. Cei doi i-au făcut pe fani să aştepte în librărie aproape o oră, având în vedere că în aceeaşi zi au avut lansare şi la Oradea. În marea lor majoritatea femei, fanii au format o coadă lungă pentru a putea ajunge la un un autograf de la “Bote”. Cărţile s-au vândut ca pâinea caldă, cei de la librăria fiind nevoiţi să reînnoiască stocul. Creatorul de modă a povestit în cinci minute tot ce a avut de zis, iar apoi s-a pus pe semnat cărţile.



Victima mafiei politico-financiare

Primul volum din trilogia “Trei vieţi” a fost dedicat perioadei în care a fost arestat la Cremona, în Italia şi în care a pierdut o avere. “Am fost victima mafiei politico-financiare ale acelor timpuri. În aceasta carte nu vreau să acuz pe nimeni, tocmai de aceea am încercat să omit nume celebre. Nu este o revanşă, o vendetă. Consider că a fost o încercare, iar Dumnezeul îţi dă cât mai multe să vad cât poţi duce”, a declarat Cătălin Botezatu.



A pierdut o avere la 25 de ani

Creatorul de modă a povestit că a pierdut în acele vremuri peste 22 de milioane de mărci germane. “Am pierdut tot la 25 de ani. Eram un om de afaceri de succes, dar în şase luni am pierdut tot. Sunt 22 de milioane de mărci, terenuri, proprietăţi. Dar am avut puterea să o iau de la capăt. Atunci mi-am dat seama că nu am prieteni, că aceştia sunt alături de tine când eşti cineva, apoi te uită”, a povestit Botezatu.



Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite