Timişoara: Cât valorează viaţa unui om pentru judecătorii timişoreni (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii care şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere sau ucişi de criminali sunt „evaluaţi“ la sume cuprinse între 25.000 de lei şi 100.000 de euro.

CITEŞTE şi:

EXCLUSIV Cazul „Ucigaşul cu Ferrari”, elocvent pentru justiţia română VIDEO

Cetăţeanul bulgar  Borissov Kanev Valeri, şoferul acuzat că a ucis cinci oameni în iunie 2004, strivindu-i cu tirul pe drumul dintre Timişoara şi Arad, a luat şase ani de închisoare. Magistraţii au hotărât să acorde 9.000 de lei daune materiale şi 100.000 de euro daune morale uneia dintre părţile civile implicate în accident, iar moştenitorii unuia dintre pasagerii ucişi au primit şi ei 6.000 de lei daune materiale şi 100.000 de euro, daune morale. O alta parte în proces a primit 50.000 de euro, daune materiale, în timp ce alţi 50.000 de euro au fost acordaţi altor trei moştenitori, care şi-au pierdut ambii părinţi în accidentul rutier.

Viaţa unui bătrân ucis

Silviu Cosmin Negru a comis cea mai oribilă crimă a anului 2008. El a ucis doi bătrâni şi a fost condamnat la detenţie pe viaţă pentru omor deosebit de grav, zilele trecute, de către magistraţii Tribunalului Timiş. În plus, el a fost condamnat să plătească 50.000 de lei rudelor victimelor. Judecătorii l-au găsit vinovat de măcelul petrecut în seara zilei de 27 ianuarie, când tânărul şi-a ucis cu sânge rece doi vecini pensionari Vasile Mihailovici, de 76 de ani, şi soţia sa, Elvira, de 74 de ani, ambii din Beregsău Mare. Negru a fost invitat în casă de bătrâni, care îl cunoşteau pentru că le-a săpat în grădină. Victimele l-au servit cu suc, înainte ca tânărul să le taie gâtul cu un cuţit de bucătărie. Apoi a fugit în Italia.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite