Contra: "Mă bucur că a ieşit bine, am avut emoţii la revenire"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra a jucat din nou în tricoul lui Poli
Cosmin Contra a jucat din nou în tricoul lui Poli

Victoria obţinută de "Poli" în ultimul minut, 2-1, nu îndulceşte amarul suporterilor care au cerut demisia antrenorului pentru jocul fără orizont. Cel mai bun lucru în partida cu Poli Iaşi este revenirea lui Contra, care a şi marcat pentru 1-1.

Patronul Marian Iancu a fost mai temperat în declaraţii decât după egalul din etapa trecută, chiar dac jocul echipei nu a arătat mai bine decât la Bistriţa. "N-am simţit nimic special la golul din final, pentru că eram destul de supărat pentru modul în care am jucat. Goga e unul dintre cei mai buni atacanţi din ţară, prin evoluţiile sale forţează naţionala. Golul lui Goga e o realizare de excepţie, la fel cum a fost golul din partida cu Anderlecht, dar care a fost atunci anulat de un dobitoc de arbitru! Execuţia lui Goga e de Champions League, o să facă ocolul Pământului! De asta l-am cumpărat pe Goga, din acest motiv am dat atâţia bani pe el şi pe alţi asemenea fotbalişti: să înscrie goluri", a spus finanţatorul alb-violeţilor la gsp tv, după încheierea partidei.

Marian Iancu şi-a scos pălăria, metaforic, în faţa lui Cosmin Contra, jucătorul care a întors soarta partidei, marcând golul egalării la câteva minute după intrarea în teren. "De Contra ce să mai spun? Pot eu, un finanţator, să vorbesc despre un astfel de jucător uriaş? S-a văzut de când a intrat că are clasă, provine dintr-un fotbal sănătos", a declarat Iancu.

Contra, modest la finalul partidei

Fostul internaţional a adus din nou bucurie suporterilor timişoreni, reuşind un gol de senzaţie, din lovitură liberă de la peste 25 de metri. "Echipa a venit după o serie de rezultate nefaste, atât în amicale cât şi în prima etapă, exista o lipsă de încredere, Iaşiul a dat gol repede, iar asta a lovit şi mai mult moralul jucătorilor. Am încercat să dau un impuls, să-i fac pe băieţi să vadă că se poate, că au valoare, că putem să ne batem la titlu. M-a bucurat atitudinea lor în a doua repriză, am vorbit la pauză, le-am spus că e un moment de cumpănă acest meci şi mă bucur că a ieşit bine. Putem pregăti în linişte şi foarte bine meciul cu Rapid, e important să avem încredere", a spus Cosmin Contra la DigiSport, după finalul partidei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite