Câştigă un abonament gratuit la patinoarul de la Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi cei care sunt amatori sau iubitori ai sportul pe gheaţă vor avea ocazia să patineze gratuit pe patinoarul Ice Dream, cu ajutorul ziarului Adevărul de seară.

CLICK AICI DACĂ NU VEZI FOTOGRAFIILE DIN TEXT

Adevărul scoate la concurs cinci abonamente, fiecare fiind pentru două persoane. De asemenea, abonamentul include patinele şi intrarea gartuită. Astfel că, cei care vor trimte fotografii haioase surprinse în vacanţa de iarnă intră în concursul pentru câştigarea unuia dintre aceste abonamente.

Cu o suprafaţă de 1.200 mp, Ice Dream este comparabil ca dimensiuni cu patinoarul din faţa Primăriei Parisului, Hôtel de Ville. Atât amatorii sportului de iarnă, cât şi cei care vor să intre într-o atmosfera feerică sunt aşteptaţi la Ice Dream. Gheaţa patinoarului este pregătită pentru dansuri pe patine, dar şi pentru distracţia sub cerul liber. Patinoarul are o capacitate de 250 de persoane, cu 400 de perechi de patine gata de închiriat. Programul este de la 10.00 la 22.00. Sâmbătă şi duminică, între orele 10.00-11.00, instructori profesionişti stau la dispoziţia timişorenilor care vor să înveţe să patineze.

Fotografiile trimise vor intra într-o finală, iar cele mai bune cinci poze, votate de cititorii ziarului Adevărul de seară, în urma comentariilor lăsate, vor fi premiate cu câte un abonament.

Aşteptăm fotografiile voastre pe timisoara@adevarul.ro sau banat@adevarul.ro până vineri, la ora 12.00. În mail să vă scrieţi numele, prenumele, CNP, seria şi numărul de buletin. Toate acestea sunt necesare pentru ridicarea premiului. Mult succes!

Alexandra Ionescu

Alexandra ionescu

Teodor Sorin Crăciun

Crăciun Teodor Sorin

Bogdan Benghea

image

Lavinia Barsoianu

image

Cornelia Pîrvu

image

Mandl Blanche

image

Ianoş Margareta

image

Alexandru Timpea

image

Andra Veronica Enache

Enache Andra Veronica

Jorz Ovidiu

Jorz Ovidiu
Concurs patinoar

Câştigătorii abonamentelor sunt: Alexandru Timpea, Gabriela-Kristina Batori, Andra-Veronica Enache, Ovidiu Jorz şi Blanche Mandl.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite