Casă de curând cumpărată mistuită şi distrusă de un incendiu puternic în Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În doar câteva minute, întreaga casă s-a făcut scrum. Proprietarul o cumpărase de doar câteva zile şi plătise pentru ea o avere, doar pentru că dorea să se mute cât mai aproape de fratele său.

Luni dimineaţă a fost zarvă mare în comuna Biled. Cu mic, cu mare, vecinii au sărit să îşi ajute noul vecin în tentativa de a face curăţenie în curtea casei. Au fost aruncate zeci de kilograme de deşeuri, locuinţa respectivă fiind nelocuită de o lungă perioadă de timp. Cumpărător este un tânăr care a muncit mai mulţi ani în Belgia. Întors în ţară, a dat toţi banii pe casa respectivă pentru a se muta cât mai aproape de fratele său.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Tot marţi s-a tras şi curentul electric în curtea imobilului, cât şi în casă. Câteva ore mai târziu, un incendiu puternic a izbucnit în casă, iar după câteva minute, locuinţa a ars în totalitate. Au rămas în picioare doar câteva ziduri. În zadar au încercat pompierii şi localnicii să stingă flăcările puternice.

image

"Oamenii focului" spun că incendiul a pornit fie de la un scurt-circuit, fie de la o ţigară, cert este însă că pe noua proprietate nu exista nicio asigurare.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite