Cartierul timişorean Ronaţ îmbracă haine de sărbătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zilele cartierului Ronaţ
Zilele cartierului Ronaţ

În perioada 14-19 august are loc cea de a cincea ediţie a sărbătorii cartierului timişorean Ronaţ, prilejuită de hramul „Adormirii Maicii Domnului” al bisericii ortodoxe din zonă.

Evenimentul debutează cu partea religioasă, desfăşurată la biserica ortodoxă din cartier, de pe strada Taborului: în această seară, la ora 19.00. A doua zi vor continua procesiunile religioase cu tăierea colacului şi sfinţirea prinoaselor la ora 12.00.

Sâmbătă, în 18 august, este rândul copiilor şi adolescenţilor să aibă parte de diverse activităţi şi competiţii cu premii: acestea au loc de la ora 17.00 la Grădiniţa cu program prelungit nr. 4 de pe strada Taborului din Ronaţ, dar şi la Şcoala generală nr. 11 de pe strada Războieni.

Zilele cartierului Ronaţ se încheie duminică, în cursul serii amatorii de muzică populară fiind invitaţi la un spectacol folocloric cu artiştii vocali-instrumentali ai Ansambului Timişul.

Organizatorii Zilelor cartierului şi ai Rugii de la Ronaţ sunt consiliul consultativ de cartier, Primăria Timişoara şi Casa de cultură a municipiului, manifestarea fiind finanţată de către Consiliul Local.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite