Carnea de porc, surpriza din meniul de Revelion al pacienţilor de la Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bolnavii au fost surprinşi cu un meniu tradiţional de Anul Nou
Bolnavii au fost surprinşi cu un meniu tradiţional de Anul Nou

Prima masă pe care pacienţii de la Spitalul Judeţean din Timişoara au servit-o astăzi, a fost una tradiţională. Meniul de Anul Nou este la fel ca cel de Crăciun şi mesele sunt la fel de copioase.

Cu excepţia pacienţilor care au restricţii alimentare, bolnavii internaţi de Anul Nou la Judeţean au mâncat în această dimineaţă tobă de porc. „Au fost pregătite aproape 300 de porţii pentru pacienţii care nu trebuie să urmeze un anumit regim alimentar", a confirmat Liana Dacilescu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean din Timişoara.

La prânz, bolnavii au parte de supă de pui şi sarmale cu mămăliguţă. În plus, la desert pacienţii vor gusta din cozonacul tradiţional de Anul Nou. Cina va fi şi ea la fel de consistentă ca celelate mese. Friptura de porc va bucura papilele gustative ale celor internaţi la Judeţean.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite