Timişoara: Capii reţelei de 2,3 milioane de euro „Carduri clonate” sunt în vacanţă în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Capii reţelei de 2,3 milioane de euro „Carduri clonate” sunt în vacanţă în Italia
Timişoara: Capii reţelei de 2,3 milioane de euro „Carduri clonate” sunt în vacanţă în Italia

Cei trei lideri ai grupării sunt de aproape o lună în Occident, iar dacă se întorc acasă ajung direct în arestul Poliţiei Timiş.

CITEŞTE ŞI:

Hoţii din bancomate se ţepuiau între ei

Şase arestaţi din reţeaua „Carduri clonate” vor să scape din arest

Sute de mii de euro au fost scoase din bancomate cu „pisicuţa”

Judecătorii au arestat 19 falsificatori de carduri

Timişoreanul Paul Mihalache, de 31 de ani şi fraţii Claudiu şi Alin Bondor, de 28 şi 21 de ani, ambii din Iecea Mică, sunt consideraţi capii reţelei de peste 20 de persoane, despre care procurorii DIICOT spun că au scos cu carduri false din bancomate aproape 2,3 milioane de euro.

Ei sunt în Italia, unde fraţii Bondor şi-au serbat recent zilele de naştere, cu toate că anchetatorii şi trupele speciale se laudă că au destructurat reţeaua, după cele 31 de percheziţii efectuate miercuri în Timiş, Bucureşti şi Botoşani.

Reţea condusă de la Timişoara

Cei trei au fost arestaţi în lipsă de magistraţii Tribunalului Timiş şi când intră în ţară urmează să ajungă direct în arestul Poliţiei Timiş. Ei au fost „sifonaţi” chiar de verişorul lor, Bogdan Bondor, de 21 de ani, care a recunoscut totul în faţa procurorilor. El l-a indicat pe Mihalache drept liderul suprem, care distribuia cardurile şi lua banii scoşi din bancomate.

„Mihalache şi fraţii Bondor erau liderii grupului, ei fiind cei care predau cardurile gata inscripţionate cu numerele de cont, codul PIN fiind scris pe ele cu markerul”, se arată în motivarea mandatului de arestare a grupului existentă la dosarul de la Tribunalul Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite