Carbonizat de viu la câteva ore după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost găsit ars de viu de către sora lui, aceasta fiind mirată că fratele ei nu a apărut la primăria din Biled pentru a ridica ajutoarele sociale. Omul murise în dureri groaznice, dar urletele sale nu au fost auzite de vecini

image

În această seară, bărbatul de 40 de ani, ce locuia în comuna Biled, a fost găsit mort de sora lui. Victima trăia de pe o zi pe alta, muncind cu ziua prin vecini. Supărat pe neamuri, în urmă cu un an,omul a încercat să se sinucidă, în urma actului criminal, locuinţa bărbatului fiind făcută scrum.

Şi-a revenit rapid din depresie, dar problemele au continuat să apară. În urmă cu câteva zile, podeaua casei s-a surpat, iar soba la care bărbatul se încălzea s-a distrus. Marţi, victim şi-a sărbătorit ziua de naştere, după care vecinii nu l-au mai văzut.

image

Nimeni nu a remarcat dispariţia până astăzi, când la primăria din Biled au fost impărţite ajutoare pentru cazurile sociale. Sora victimei a intrat în panică şi l-a vizitat. Cu ajutorul vecinilor, a spart uşa de acces în locuinţă şi şi-a găsit fratele întins pe jos, ars de viu.

Cel mai probabil, bărbatul a făcut focul într-o instalaţie improvizată, dar lucrurile au scăpat de sub control pe când omul dormea, arzând de viu până la carbonizare. Criminaliştii sosiţi la faţa locului au stabilit că şobolanii s-au înfruntat din persoana decedată, iar şansele ca victim să fi fost ucisă sunt minime.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite