Captură record în Timiş: peste 40.000 de pachete de ţigări netimbrate găsite într-un microbuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, oamenii legii au reuşit să oprească în trafic un microbuz în care erau transportate peste 45.000 de pachete de ţigări netimbrate, de diferite mărci, în valoare de aproximativ 360.000 de lei, fără documente de provenienţă a acestora

Popa Aurel, de 33 de ani, şoferul autoutilitarei a încercat să îi convingă pe poliţişti că el nu este altceva decât un simplu cărăuş, dar încercarea a fost zadarnică. Cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar persoanei în cauză i-a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

De la începutul anului 2010 până în prezent, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au ridicat în vederea confiscării peste 350.000 de pachete de ţigări netimbrate sau timbrate necorespunzător, în valoare de aproximativ 3.000.000 lei, combaterea evaziunii fiscale şi a contrabandei cu ţigări netimbrate constituind o prioritate a poliţiştilor timişeni.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite