Căprioară împuşcată, găsită într-un canal din Timiş FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră de la Cruceni au depistat un pui de căprioară împuşcat şi doi bărbaţi care aveau asupra lor o armă de vânătoare. Cu toate că nu au recunoscut că au ucis animalul, cei doi vor fi cercetaţi.

Poliţiştii de frontieră au auzit, în cursul zilei de miecuri, două focuri de armă trase din apropiere de localitatea Pustiniş. În zonă s-au deplasat mai multe echipaje care au descoperit doi bărbaţi, de 53 şi 63 de ani, din Timiş, care aveau asupra lor o armă de vânătoare marca SKB, calibru 16 milimetri.

image

La aproximativ un kilometru distanţă de locul reţinerii celor doi, într-un canal,  s-au descoperit trei tuburi de cartuşe de vânătoare de calibrul 16 milimetri şi o căprioară împuşcată. „Persoanele în cauză au declarat că se aflau în zonă pentru a verifica terenul agricol şi că nu au legătură cu animalul împuşcat. Bunurile reţinute şi căpriorul împuşcat au fost predate lucrătorilor din cadrul I.P.J Timiş", a anunţat Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite