Cantonamente de vară în Slovenia şi Austria pentru „Poli” Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii clubului bănăţean nu stau degeaba în perioada intercomeptiţională. Astfel, pe lângă negocierile pentru antrenor şi jucători, aceştia au stabilit deja cele două stagii de pregătire ale verii şi chiar două partide de verificare.

Reunirea lotului este programată pentru 17 iunie, iar primul cantonament al verii se va desfăşura între 21 şi 30 iunie la Maribor, în Slovenia. Al doilea cantonament înainte de sezonul 2010/11 a fost stabilit pentru perioada 5 – 16 iulie, la Flachau, în Austria. Au fost deja stabilite şi două partide de verificare pentru primul stagiu, unul care se va axa, probabil, pe latura fizică a pregătirii fotbaliştilor. Astfel, „Poli” va înfrunta două formaţii din Slovenia, Maribor (prima divizie) pe 25 iunie şi NK Paloma (liga a patra) pe 29 iunie.

Cu toate acestea, numele viitorului antrenor este în continuare necunoscut, patronul Marian Iancu dezvăluind într-o emisiune televizată că negociază pe mai multe fronturi. „În acest moment purtăm discuţii cu trei tehnicieni, un italian, un croat şi un sârb. Chiar în această ordine. Daniel Stanciu este cel care se ocupă de aducerea noului antrenor, dar săptămâna trecută am avut şi eu ocazia să mă întâlnesc cu unul dintre ei la Bucureşti”, a spus finanţatorul echipei timişorene.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite