FOTOGALERIE Canicula a umplut ştrandurile din Timişoara, unde tarifele sunt cele de anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii ştrandurilor spun că temperaturile ridicate le aduc tot mai mulţi clienţi, iar profiturile cresc în fiecare zi. Tinerele se bronzează topless, în timp ce bărbaţii îşi fac de cap în piscine.

Având concurenţă în Ungaria şi Serbia, proprietarii de baze sportive şi ştranduri din Timişoara nu şi-au permis să mărească preţurile, iar acum se bucură de deciziile lor înţelepte. Alături de prieteni sau de familie, mii de timişoreni şi-au petrecut ziua de astăzi pe marginea sau în interiorul bazinelor. Multe dintre tinere au ales să facă o şedinţă de bronz topless, în timp ce bărbaţii şi-au făcut de cap pe trambuline sau pe terenurile de sport. Biletul de intrare la ştrand costă în medie 10 lei de persoană.

image

„Profitul e bunicel anul acesta. Am păstrat preţurile de anul trecut, nu am aplicat vreo majorare de TVA, iar cei dornici să se răcorească ne răsplătesc cu fidelitatea lor. Avem cerere mare. Sunt mulţi cei care vin să facă o baie târziu în noapte", a spus Eugen Toţiu, administratorul unuia dintre ştrandurile cele mai frecventate.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Litoralul - Cel mai bun refugiu împotriva caniculei FOTOREPORTAJ

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite