Candele și lumânări împotriva masacrării maidanezilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de animale din Timișoara s-au întâlnit în Piața Unirii unde au organizat un flashmob împotriva Legii eutanasierii câinilor vagabonzi. Aceștia au aprins lumânări și candele și au păstrat câteva minute de liniște.

Aproaximativ 100 de iubitori de câini din Timișoara au ieșit în această seară în Piața Unirii și au participat la un flasmob de protest împotriva eutanasierii maidanezilor. Aceștia au traversat piața cu lumânări și candele aprinse, ca la înviere, și s-au oprit apoi în fața Domului catolic. Protestatarii s-au prins de mâini și au făcut un cerc în jurul candelelor așezate pe caldarâm. Aceștia au păstrat câteva minute de liniște.



Pentru că a fost vorba de un flashmob, nimeni nu și-a asumat organizarea evenimentului, însă au participat și reprezentanții câtorva asociații de câini. “Promovăm singura metoda bună, accea de a steriliza câinii. Este o practică eficientă și din punct de vedere economic. Până acum am eutanasiat, am fost pasivi, acum trebuie să încercăm și asta”, a declarat unul din membrii asociației Pet Hope.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite