UPDATE Cântăreaţa INNA cântă la Ziua Timişoarei, pentru suma de 90.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
INNA cântă la Ziua Timişoarei
INNA cântă la Ziua Timişoarei

Una din surprizele pe care Primăria Timişoara le-a pregătit locuitorilor de ziua oraşului este un mega concert cu INNA. Onorariul artistei este de 90.000 lei, cea mai mare sumă plătită de municipalitate pentru un artist român

UPDATE, ora 12.50

Dan Diaconu, viceprimarul Timişoarei, a declarat că încă nu s-a semnat contractul cu INNA, însă nu există motive pentru ca ea să nu cânte la Timişoara. "Concertul ei va avea loc în Piaţa Unirii. Este primul ei concert din Timişoara. Noi încă negociem pentru suma finală. Suntem dispuşi să dăm în 15.000 plus TVA, plus transport", a declarat Dan Diaconu. 


Una din cele mai în vogă artiste din România, INNA, este invitată să cânte la Ziua Timişoarei, pe 3 august. Primăria a scos din vistierie suma de 90.000 de lei numai pentru plata cântăreţei originare din Mangalia. Este vorba de cea mai mare sumă de bani plătită pentru un artist din România, la Ziua Timişoarei. Anii trecuţi, suma record pentru un muzician din ţară a fost de 13.000 de euro, pentru Ştefan Bănică Junior. Suma record, care depăşeşte onorariile pentru INNA, a fost plătită pentru un concert de anvergură cu legendara formaţie UB 40.

Bugetul pentru Ziua Timişoarei este de 1,5 milioane lei vechi.

Elena Alexandra Apostoleanu, după numele ei din buletin, a devenit cunoscută în 2008, după ce a început colaborara cu producătorii Play & Win. În scurt timp hiturile ei au început să fie difuzate pe posturile internaţionale de radio, ajungând pe primul loc în ţări precum Polonia, Bulgaria, Ungaria, Rusia, Turcia, Grecia.

Albumul ei de debut se numeşte „Hot” şi a fost lansat în 2009, urmat de alte patru discuri single, „Love”, „Déjà Vu”, „Amazing” și „10 minutes”. În 2009, Inna obține trofeu la premiile MTV Europe Music Awards, la categoria „Cel mai bun interpret român”. 

În 2011 a lansat cel de-al doilea album de studio, „I am the club rocker”, intrând şi pe piaţa din SUA, Marea Britanie şi Canada. Anul trecut a susţinut concerte în multe ţări europene şi şi Mexic.

Tot în 2011, INNA ar fi trebuit să cânte la un concert organizat de Revelion, la Monte Carlo, contra sumei record de 70.000, însă din păcate pentru ea evenimentul a fost anulat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite