Timişoara: "Poli" are stadion de Liga Campionilor cu doar jumătate de milion de euro (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: "Poli" are stadion de Liga Campionilor cu doar jumătate de milion de euro (GALERIE FOTO)
Timişoara: "Poli" are stadion de Liga Campionilor cu doar jumătate de milion de euro (GALERIE FOTO)

Lucrările cerute de UEFA prin FRF ca stadionul "Dan Păltinişanu" să corespundă cerinţelor din Liga Campionilor sunt aproape terminate.

Citeşte şi:

Luptă contra cronometru la stadionul "Dan Păltinişanu"

Timişoara: VIDEO Ucrainenii din Banat i-au declarat război lui Mircea Lucescu

Timişoara: Ucrainenii din Banat ţin cu „Poli” în meciul cu Şahtior (GALERIE FOTO)

Timişoara: „Poli poate elimina pe Şahtior!”

Cele mai importante modificări sunt instalarea unei copertine la Tribuna I, unde sunt bilete mai scumpe şi locuri pentru VIP-uri, iar masa presei a fost mutată de la Tribuna I la Tribuna a II-a, fiind şi mărită până la 150 de locuri. Şi problema parcărilor s-a rezolvat după ce Consiliul Judeţean Timiş a negociat soluţiile cu Primăria Timişoara.

Sfătuiţi de FRF

Preşedintle Comisiei de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Viorel Duru, este cel care a întocmit lista cu modificările necesare pentru ca stadionul să devină unul de categoria a III-a conform criteriilor UEFA, adică să poată găzdui inclusiv meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor. Odată cu noua copertină, arena are 1.000  de locuri acoperite, necesarul fiind de 700.

Faptul că "Poli" joacă întâi la Doneţk a fost un avantaj pentru autorităţile locale, care au câştigat astfel o săptămână în plus şi pot termina lucările fără emoţii. 500.000 de euro a costat modernizarea stadionului, cu lucrări începând de la porţile de acces pentru spectatori şi până la montarea unui nou tunel la ieşirea de la vestiare.

Astfel, stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara devine a treia arenă din ţară care poate găzdui meciuri din grupele Ligii Campionilor, după stadioanele echipelor CFR Cluj şi Steaua.

Primul meci pe "Dan Păltinişanu" în cadrul cele mai importante competiţii intercluburi va avea loc la săptămâna viitoare, miercuri, când Şahtior va juca acasă la „Poli” în returul partidei din turul al III-lea preliminar al Ligii Campionilor.

Puteţi vedea modificările aduse stadionului timişorean în galeria foto alăturată acestui text!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite