Campionii italieni de karting caută un nou Schumacher la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paolo Giglardini, fost campion European de karting şi Andreea Raimondi speră să găsească talente care să participle în întreceri europene. Sunt aşteptaţi să concureze copiii care au împlinit şase ani.

Şcoala de pilotaj de pe circuitul profesionist de karting indoor este în căutarea unui nou Michael Schumacher. Deşi încă nu s-a deschis oficial sezonul, campionii italieni Paolo Giglardini şi Andreea Raimondi, au pus ochii deja pe un puşti de 12 ani, căruia i-au propus chiar să participle la Campionatul Mondial de la Iesolo. Sergiu Stoica a participat în campionatul naţional, la clasa Junior, însă, din păcate s-a îmbolnăîvit înainte de cursa din Italia. “I-am fi plătit toate cheltuielile legate de concursul de la Iesolo. Cu câteva zile înainte de cursă a făcut febră şi nu a mai putut să vină”, a spus Andreea Raimondi.

Grădiniţă în week-end

În fiecare sâmbătă şi duminică, pista este plină cu prichindei care nu ştiu ce este frica. “E o mică grădiniţă aici. Vin părinţi cu copiii de 3-4 ani, deşi nu este recomandat decât de pe la şase ani. Ei pot să diferenţieze acceleraţia de frână. De la opt ani pot merge deja la concursuri”, a mai spus Raimondi.

Paolo Gigliardini a luat startul la mondialele de la Iesolo, însă nu a avut nici el mai mult noroc, pentru că a fost nevoit să abandoneze în urma unor probleme tehnice. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite