Timişoara: Accident în etapa a V-a a Campionatului Judeţean de Raliu (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Accident în etapa a V-a a Campionatului Judeţean de Raliu (GALERIE FOTO)
Timişoara: Accident în etapa a V-a a Campionatului Judeţean de Raliu (GALERIE FOTO)

Amatorii de viteză s-au adunat la competiţia judeţeană de raliuri, pe pista de la Iveco. S-au înscris la start 32 de concurenţi, 10 licenţiaţi şi 22 la nelicenţiaţi.

MAI CITIŢI:

Bucureşti: Un taxi a ajuns în canal
Bucureşti: Încercare grea pentru şoferi - lăsaţi maşina acasă! 


Piloţii şi-au turat motoarele la cea de a V-a etapă a Campionatului Judeţan de Raliu, care s-a desfăşurat pe pista amenajată la Iveco. Unii din cei care au luat startul nu au reuşit să înche concursul datorită problemelor la motor sau a ieşirilor din decor.

Cel mai spectaculos accident a avut loc în prima manşă şi îi aparţine tânărului Mihai Stelian, care a pierdut controlul maşini, un Fiat Punto, şi a intrat într-un stâlp. Din fericire, pilotul s-a ales doar cu sperietură şi cu maşina şifonată.
"Nu am putut să mai ţin maşina sub control, am deparat şi am intrat în stâlp. Nu am păţit nimic. Am fost văzut de doctori şi totul e în ordine. Maşina e destul de lovită. Dar asta se repară", a spus Mihai Stelian.

Organizatorii au decis să traseze pentru această etapă un circuit mai sigur, după experienţele neplăcute din anii trecuţi, astfel că şoferii care se apropieau de curbe erau nevoiţi să reducă viteză pentru a ocoli obstacolele puse pe drum.

La startul competiţie s-a aliniat şi Bogdan Stanoev, care aleargă de obicei în Campionatul Naţional de Raliu. Nu a lipsit nici Alexandru Krapelca, campionul la zi al judeţului Timiş.

Înainte de starul maşinilor e raliu, pe pistă s-au duelat piloţii de karting, la şapte categorii. Cel mai tânăr participant a fost Grigore Bogdan, care la 7 ani, a câştigat la categoria Pufo Honda şi Honda Junior.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite