Campionatul European de baschet U18 începe azi la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul European de baschet pentru junioare sub 18 ani, Divizia B, începe azi al Timişoara. Echipa României se numără printre favoritele la promovarea în prima categorie valorică.

La competiţie participă 18 echipe împărţite în patru grupe, două de câte cinci echipe şi alte două de patru. România va juca în Grupa A împotriva Portugaliei, Elveţiei, Greciei şi Luxemburgului. Primele două clasate din fiecare grupă vor merge mai departe, iar în faza următoare se vor forma două grupe de câte patru echipe, de unde se vor alege semifinalistele.

Competiţia începe la ora 13, în sala CSŞ Bega din zona Dacia, iar România joacă primul meci în sala „Constantin Jude”, de la ora 18, împotriva Elveţiei. De altfel, toate meciurile „tricolorelor” din prima fază a grupelor sunt programate de la ora 18: mâine cu Portugalia, luni cu Grecia şi marţi cu Luxemburg. „Sperăm să vină cât mai mulţi spectatori, să le susţină pe fete, pentru că avem nevoie de cel de-al şaselea jucător. Valorile sunt apropiate între echipe, aşa că sprijinul publicului ar conta foarte mult”, a spus Carmen Tocală, preşedintele Federaţie Române de Baschet. Intrarea la meciurile acestui Campionat European este liberă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite