Campioana Africii vine la Timişoara, la prezentarea celor de la Timba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragan Petricevici a câştigat tot ce se putea cu Etoil du Sahel
Dragan Petricevici a câştigat tot ce se putea cu Etoil du Sahel

Iubitorii de baschet din Timişoara vor avea parte de un spectacol de zile mari la prezentarea lotului echipei de baschet Timba. Urşii vor juca luni, 10 septembrie, contra celei mai titrate echipe din Africa, Etoil du Sahel

BC Timba Timişoara joacă un meci de gală, iar pentru prezentarea lotului care va evolua în primul sezon în Liga Naţionala a fost ales un nume cu greutate în baschet: Etoile du Sahel.

Echipa tunisiană a câştigat sezonul trecut, sub bagheta îndragitului antrenor Dragan Petricevic, toate competiţiile în care a evoluat. Mai intai, Etoile s-a încoronat campioana a Tunisiei, pentru ca mai apoi să câştige şi Cupa.

Cireasa de pe tort a fost însă trofeul suprem de pe continentul African, Liga Campionilor. Cu jucatori în echipa care a participat la Olimpiada de la Londra, Etoile du Sahel este unul dintre simbolurile baschetului din Africa.



La finalul sezonului, Petricevici a părăsit echipa africană semnând un contreact cu Atlasib Sibiu. De remacat că Dragan Petricevici l-a înlocuit anul trecut la echipa tunisiană pe actualul antrenor de la BC Timişoara, Predrag Badjnarevici.

Meciul dintre BC Timba şi Etoil du Sahel va avea loc luni, 10 septembrie, de la ora 17.30, în Sala Constantin Jude din Timisoara.

Timba
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite