Campanie ecologică: duci un televizor stricat, iei un DVD Player

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Română pentru Reciclare ROREC şi Primăria Timişoara derulează o campanie puternică de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice. Colectarea frigiderelor, a televizoarelor sau a altor electrocasnice se face sâmbătă 27 noiembrie începând cu ora 10.00. Organizatorii pun la punct şi o tombolă cu premii interesante.

Deşeurile pot fi depuse la cele 12 puncte deschise la şcolile din diferite zone ale oraşului. Cei care au deşeuri voluminoase şi nu au posibilitatea să le transporte la punctele de colectare trebuie să ştie că printr-un simplu telefon le vor fi ridicate da acasă. Astfel cei care vor să scape de frigidere sau alte deşeuri mari direct de la domiciliu, pot solicita sprijin la numerele de telefon. 0726.869.128 sau 0740.122.475.
VEZI AICI LISTA CU PUNCTELE DE COLECTARE A DESEURILOR

Tombolă cu premii


Campania presupune şi premierea timişorenilor care scapă de deşeurile reciclabile. Astfel, cei care duc un produs primesc un talon de tombolă cu care pot participa la extragerea de luni. Participanţii la campanie pot câştiga: 30 de DVD Playere, 25 de MP3 Playere, 20 de DVD-uri portabile şi 15 MP4 Playere sau 10 rame foto digitale.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite