Timişoara: Calculele serii -"Poli" campioană sau locul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă preşedintele Marian Iancu a declarat că nu-l interesează meciul cu Braşovul, timişorenii au încă şanse să devină campioni.

"Poli" poate câştiga campionatul, însă poate ajunge şi pe locul patru. Scenariul ideal pentru bănăţeni presupune o victorie la Braşov, o înfrângere a Urziceniului în faţa Stelei şi revenirea celor şase puncte, caz în care "Poli" ar lua titlul.

Dacă Unirea Urziceni învinge pe teren propriu, "Poli" poate juca în prelminariile Ligii Campionilor, în cazul revenirii celor şase puncte şi a unei victorii la Braşov. În caz de meci egal, timişorenii ajung pe trei, chiar şi dacă primesc înapoi punctele, pentru că e greu de crezut că Dinamo va pierde cu FC Argeş.

Scenariul cel mai pesimist, care ar duce echipa pe locul patru, înseamnă o înfrângere la Braşov şi menţinerea penalizării de şase puncte, caz în care CFR Cluj i-ar depăşi pe bănăţeni, pentru că ardelenii au un meci mai accesibil azi, cu Mediaş.

În cazul unei victorii la Braşov, fotbaliştii timişoreni ar egala cea mai bună clasare din istoria clubului, locul trei în campionat, iar cu cele şase puncte penalizare ar putea chiar să depăşească această performanţă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite