Timişoara: Călătorie în ţara lui Moş Crăciun, cea mai nouă ofertă a agenţiilor de turism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Călătorie în ţara lui Moş Crăciun, cea mai nouă ofertă a agenţiilor de turism
Timişoara: Călătorie în ţara lui Moş Crăciun, cea mai nouă ofertă a agenţiilor de turism

Bănăţenii cu bani pot alege să petreacă sărbătorile de iarnă în Laponia, la Rovaniemi, în perioada 23-27 decembrie.

Una din cele mai interesante călătorii în pragul Crăciunului este în Laponia, acasă la Moş Crăciun. Un sejur în Rovaniemi costă la agenţiile din Timişoara între 1.200 şi 2.200 de euro de persoană, în funcţie de categoria hotelurilor. Cei care au fost în ţara lui Moş Crăciun au rămas cu amintiri de neuitat.

Printre numeroasele atracţii turistice, românii pot participa la o slujba de Crăciun în limba finlandeză, într-o biserică luterană, au parte de excursie în satul lui Moş Crăciun de la Cercul Polar şi vizitarea parcului de distracţii Santa Park, aflat într-o peşteră săpată într-o stâncă, la 132 de metri adâncime.

În inima peşterii se află două restaurant uriaşe. La barul de gheaţă, mesele, scaunele şi paharele sunt din gheaţă.
E o călătorie de vis. Acolo, Moş Crăciun nu mai e doar al copiilor. Îl vezi că există, îl regăseşti peste tot. E vraja aceea, e întoarcerea la copilărie, la poveştile bunicilor. Eu am rămas uimit”, a declarat Cristian Jurj, unul din cei care au vizitat Laponia.

Excursie la ferma Husky

Cei care aleg să viziteze Laponia, se pot bucura de noaptea arctică într-o călătorie de vis pe snowmobil prin pădurea acoperită de zăpadă şi de-a lungul râului îngheţat. Cu puţin noroc se va putea admira chiar „Aurora Boreală”.  Nu lipseşte nici excursia la o fermă Husky şi o cină cu adevărat arctică la restaurantul de gheaţă. Excursii opţionale se fac şi la Grădina Zoologică Arctică Ranua Wildlife Park, cea mai nordică grădină zoo din lume.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite