Căile nebănuite ale dansului duc un talent în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoreanca Andreea Nechiti pleacă în Germania pentru a-şi urma sufletul pereche. Dansatoarea va concura pentru un club din Germania, alături de multiplul campion, Erich Klann. Cei doi formează, de curând, o pereche şi în afara ringului.

Andreea Nechiti avea o şcoală de dans în Timişoara. Se afla de şapte ani în lotul naţional de dans sportiv şi a evoluat pentru România la Campionatul Mondial de la Vilnius şi Melbourne. A strâns numeroase premii de la concursuri naţionale şi internaţionale. De curând însă, viaţa ei a luat o turnură demnă de telenovele. S-a îndrăgositi de un dansator german de origine kazacă, Erich Klann, care i-a schimbat total viaţa.

Ne ştim de cel puţin şase ani. El a concurat şi în campionatul României, unde a fost dublu campion. Ne ştim de mult timp, dar el avea parteneră, iar eu aveam partenerul meu. S-a întâmplat să rămânem amândoi singuri”, a declarat Andreea Nechiti.
Bănăţeanca nu va mai concura pentru România, ci, alături de Erich Klann, va forma un cumplu mixt, pentru Germania. „Începe o viaţă nouă pentru mine. Am ales să dansez pentru Germania. Pentru asta este suficient ca unul dintre membrii perechii să aibă această naţionalitatea”, a mai spus Nechiti.

Repetă pentru primul concurs

Erich Klann s-a născut în Kazahstan, dar s-a mutat cu părinţii în Germania, pe când avea trei ani. Acesta a sosit la Timişoara pentru a-şi lua perechea cu el. „ Am fost de trei ori la Timişoara, îmi place aici. Sunt oameni calzi, deschişi, diferiţi de germani”, a spus Erich Klann. Cei doi se pregătesc intens, pentru că pe data de 20 februarie, vor avea primul concurs într-un campionat de land, din Germania. „Sunt 6-7 ore de repetiţii. Nu ajunge niciodată doar talentul. Se spune că 90 la sută este muncă şi doar 10 la sută este talent”, a adăugat Andreea Nechiti, absolventă a Colegiului de Arte „Ion Vidu”, la secţia Coregrafie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite