Cadou pentru arabii şi chinezii din Timişoara de Ziua Naţională a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asfaltul de pe Brâncoveanu este proaspăt
Asfaltul de pe Brâncoveanu este proaspăt

Strada Constantin Brâncoveanu din Timişoara, supranumită şi „Fâşia Gaza”  din cauza arabilor care şi-au deschis centre comerciale acolo, va fi deschisă de mâine circulaţiei. Bulevardul nu este însă în totalitate finalizat.

Afacerile chinezilor şi arabilor de pe Brâncoveanu au fost puse pe butuci odată cu deschiderea şantierului şi închiderea străzii. Pe toată strada Brâncoveanu dintre Ciprian Porumbescu şi Calea Şagului s-au făcut lucrări majore: s-au schimbat reţelele de apă şi canal, cele de gaz, dar s-a refăcut şi safaltul şi s-au construit parcări noi. Lucrările edilitare au fost finalizate, iar de mâine circulaţia de pe Brâncoveanu se deschide între străzile Ciprian Porumbescu şi Romulus, urmând ca până în 10 decembrie, strada să se deschidă în totalitate.

Pasajul din Calea Şagului se inaugurează, dar nu e gata



O altă lucrare de importanţă majoră este pasajul din Calea Şagului. Muncitorii de la Drumuri Municipale s-au mobilizat astăzi se termine lucrarea pentru inaugurare. Mâine lucrarea este „gata” în sensul că se va deschide circulaţia pe toate cele patru benzi. În realitate pasajul este departe de a fi terminat ca la carte. „Mai sunt lucrări care se pot face ulterior, cum ar fi bordurile sau balustrada”, a spus viceprimarul Sorin Grindeanu. Lucrările pe pasajul din Calea Şagului au început în urmă cu doi ani.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite