Timişoara: Un Cadillac roz-bonbon face furori în oraş (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Un Cadillac roz-bonbon face furori în oraş (GALERIE FOTO)
Timişoara: Un Cadillac roz-bonbon face furori în oraş (GALERIE FOTO)

Limuzina a fost achiziţionată de timişoreanul Horaţiu Dejan, care se gândeşte la posibilităţile de a închiria maşina pentru evenimente speciale.

Cadillac-uri sunt multe în România, însă modelul El Dorado care a fost adus la Timişoara este unicat. Proprietarul limuzinei americane, Horaţiu Dejan, a achiziţionat bijuteria pe patru roţi de la un colecţionar din Germania, pentru 15.000 de euro. Maşina vopsită în culoarea roz, decapotabilă, cu aerul şic-retro, atrage toate privirile. „Are un motor de 6.000 cmc. Am luat maşina ca old-timer, pentru că se pliază foarte bine pe clubul oldies but goldies, pe care îl conduc. Este o serie fantastică acest model. Un astfel de model a apărut într-un videoclip filmat de Michael Jackson”, a spus Horaţiu Dejan.

Intră în patrimoniul naţional

Automobilul va fi înscris în clubul Retro Mobil România, pentru a putea circula şi pe meleagurile noastre. „Nu poate fi înmatriculată normal. Taxele sunt extrem de ridicate. Ar fi trebuit să plătesc peste 10.000 de euro. Maşina va intra în patrimoniul naţional”, a mai spus Horaţiu Dejan.

Cadillac El Dorado a fost fabricată între 1970-1973 şi este considerată o maşină de legendă în America. Toate piesele sunt originale, iar pentru absolut orice intervenţie la motor trebuie anunţaţi cei din Germania. Verificarea ethnică a maşină este valabilă până în 2011.


image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite