CULMEA GHINIONULUI Un şofer beat s-a răsturnat cu maşina în faţa sediului Poliţiei Rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri seara, alcoolul a pus un timişorean într-o situaţie periculoasă şi mai mult decât penibilă. Un bărbat beat a pierdut controlul maşinii şi a fost implicat într-un accident chiar în faţa sediului Poliţiei Rutiere din Timişoara.

Un şofer beat s-a răsturnat cu maşina în această după-amiază în faţa sediului Poliţiei Rutiere din Timişoara. Tânărul de aproape 30 de ani nu avea permis de conducere. Bărbatul nu a reuşit să ia o curbă, avea viteză şi spune că se grăbea ca să prindă culoarea verde a semaforuluiu. A lovit un indicator rutier, după care s-a răsturnat cu maşina în plină intersecţie şi a spart şi semaforul.

Aflat sub influenţa alcoolului, acesta a încercat să le explice poliţiştilor că se grăbeşte foarte tare. Chiar dacă a comis o serie de infracţiuni, prioritatea bărbatului au fost pietonii prea mulţi şi prea interesaţi de maşina lui, pe care i-a apostrofat. După primele teste, s-a dovedit că avea 1,21 mg de alcool pur în aerul expirat. Bărbatul urmează să fie dus la spital unde se vor preleva probe de sânge, după care i se va întocmi dosar penal.

image

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst : REAL STORY În România se moare şi din cauza ciclului menstrual

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite