Timişoara: CFR a obţinut amânarea plăţilor şi poate juca la Lupeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: CFR a obţinut amânarea plăţilor şi poate juca la Lupeni
Timişoara: CFR a obţinut amânarea plăţilor şi poate juca la Lupeni

Federaţia Română de Fotbal a aprobat, luni, amânarea până la 20 octombrie a plăţilor pe care divizionara secundă CFR Timişoara trebuie să le facă în contul jucătorilor Gheorghe Goşa şi Ionuţ Irimia.

Citeşte şi:

Liga secundă timişeană ameninţă cu "dezertarea" din cauza banilor

Club de fotbal de 80 de ani în pragul dispariţiei

Din cauza acestor datorii, cei de la CFR nu au fost programaţi în etapa trecută a Ligii a II-a, cu CS Otopeni. "Este un respiro binevenit pentru noi. Cu siguranţă vom juca la Lupeni, însă trebuie în continuare să găsim finanţare. Nu putem să trăim doar din amânări, datoriile şi litigiile rămân", a spus antrenorul Florin Bugar.

Acesta a comparat situaţia actuală a "feroviarilor" cu situaţia în care s-a aflat UTA în sezonul trecut. "Suntem aproape la fel cum era UTA în campionatul trecut, în fiecare săptămână alt litigiu. Însă diferenţa e că UTA este echipa judeţului, aveau mai multe speranţe", a declarat Bugar.

CFR Timişoara mai are datorii de 12.000 de lei reprezentând baremuri de arbitraj neplătite către trei brigăzi. "Încercăm să plătim aceste datorii, cea mai veche este prioritară", a declarat antrenorul "feroviarilor" timişoreni.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite