CANTONAMENT MARBELLA Egali cu campioana Cehiei: Poli Timişoara - Sparta Praga 0-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timişoara a făcut o partidă foarte bună în compania campioanei la zi a Cehiei, Sparta Praga. Ultimul meci din Spania este programat miercuri contra celor de la Dnipro Dnepropetrovsk.

Parada din minutul 90 a portarului Svenger, la lovitura liberă executată puternic de Goga a salvat Sparta, formaţie care la mijlocul lunii februarie va juca împotriva lui Liverpool în UEFA Europa League. În prima parte, trupa lui Jozef Chovanec a fost mai insistentă, chit că prima şansă ne-a aparţinut.
În minutul 3, Goga a trimis de la 14 metri puţin pe lângă buturi. Pantilimon a respins în minutul 22 un şut periculos de la 15 metri, pentru ca tot el să respingă o reluare de la 14 metri, în minutul 45 la un contraatac foarte periculos al lui Husek. Dincolo, în finalul primei reprize, goalkeeper-ul ceh a deturnat de trei ori la rând şuturile expediate de Goga  şi Lavecchia.

Uhrin junior mulţumit de repriza secundă

În partea a doua, Poli a fost superioară la ocazii şi prezenţă în joc. Iată cum au decurs şansele: Zicu (50’), şut din  lovitură liberă, de la 16 metri, peste buturi; Zeman (51’), şut din şapte metri, parat de Pantilimon; Tresnjak (53’), reluare pe lângă bară, din şapte metri; Rocha (69’), acţiune personală, finalizată cu un şut din 17 metri, pe lângă bară; Zicu (82’), lob de la 16 metri, prins de Svenger, iar în final acelaşi portar a respins în corner lovitura liberă a lui Goga.

"Cred că am reuşit să îndeplinim ce trebuia, contra unei formaţii foarte valoroase. Le-au lipsit şi lor trei jucători, dar asta nu i-a deranjat. Şi ceilalţi care au evoluat la Sparta sunt fotbalişti care au jucat în UEFA Europa League. Sunt mulţumit cu modul în care am jucat în repriza a doua. Am ţinut ca Zicu să joace toate cele 90 de minute, şi-a îndeplinit sarcinile, a făcut un meci bun. Este devreme să vorbim deocamdată despre conturarea unui prim 11. L-am introdus şi pe Magera, avea nevoie să joace şi s-a mişcat bine", a declarat Duşan Uhrin jr.

Ultimul meci din turneul spaniol va avea loc miercuri, 2 februarie, de la ora 17,00. La “Marbella Football Center”, Poli va întâlni team-ul ucrainean Dnipro Dnepropetrovsk.
 
Au jucat: Pantilimon, Helder, Cisovsky (46’, Burcă), Luchin, Scutaru, Lavecchia (74’, Nikolic), Alexa, Tameş (61’, Magera), Zicu, Ricketts (46’, Rocha), Goga.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite