CANTONAMENT MARBELLA Poli întâlneşte Dnepr în ultimul amical din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul estonian Sergei Lepmets a semnat contractul cu Poli Timişoara în cantonamentul din Spania.Timişorenii joacă astăzi la Marbella cu ucrainenii de la Dnepr.

Sergei Lepmets, născut la 5 aprilie 1987, a fost internaţional de tineret al ţării sale şi ultima dată a evoluat la Levadia Talin. Portarul i-a convins pe Duşan Uhrin jr. în cele două cantonamente din Ungaria şi Spania, astfel că i s-a făcut oferta să rămână la Poli. Goalkeeperul s-a declarat bucuros că va rămâne la Timişoara. „Venirea la acest club este un pas important în cariera mea. Am să muncesc serios ca să creez o concurenţă competitivă colegilor mei. Am o părere bună despre Taborda şi Pantilimon. Taborda este cel mai experimentat dintre noi, se vede asta în tot ce face. Pantilimon este şi el valoros, a acumulat o experienţă consistentă pentru vârsta lui. Lotul polist este unul extrem de valoros, cu jucători foarte tehnici, dar care sunt şi bine pregătiţi din punct de vedere fizic”, a declarat Sergei Lepmets în cantonamentul de la Marbella.

Ricketts şi Rocha cu acte în regulă

Brazilianul Richardo Rocha şi canadianul Tosaint Ricketts sunt buni de joc pentru poli în meciurile oficiale. Pe adresa clubului au sosit cărţile verzi pentru cei doi fotbalişti. În ceea ce-l priveşte pe Ricketts, acesta a resimţit dureril la nivelul coapsei şi s-a pregătit alături de preparatorul fizic Mihai Alexandru. Doctorul Teymoor Ahmadi a explicat însă că nu este nimic grav.
În cantonamentul de la Marbella a revenit şi Laszlo Sepsi, plecat pentru o săptămână pentru a se trata de tendinită la o clinică de Munchen.

Ultimul amical la Marbella


Fotbaliştii de la Poli încheie meciurile de verificare din Spania contra celor de la Dnepr Dnepropetrovsk, echipă aflată pe locul patru în prima ligă ucraineană. Partida va avea loc astăzi, de la ora 17.00.
Poli va efectua antrenamente la Marbella până joi. Delegaţia se va întoarce pe calea aerului, la Timişoara, în seara de 3 februarie.

 


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite