Timişoara: CAMPANIE Liceenii huligani strică distracţia în parcul Petofi Sandor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: CAMPANIE Liceenii huligani strică distracţia în parcul Petofi Sandor
Timişoara: CAMPANIE Liceenii huligani strică distracţia în parcul Petofi Sandor

Pe lângă invazia liceenilor, locuitorii din zonă se mai plâng şi de faptul că aşa-numitul parc nu este decât un petec de verdeaţă între betoane.

Citeşte şi despre alte parcuri din oraş:

Parcul din Şagului

Parcul din Bălcescu

Parcul din Lipovei

Parcul din Soarelui

Parcul din Calea Aradului

Majoritatea locuitorilor din zona Friedorf reclamă comportamentul vulgar al elevilor care ies de la Liceul Auto, plasat vizavi de parc. „Copiii de la liceu fac numai prostii şi înjură, sunt un exemplu foarte prost pentru cei mici care vin aici”, a povestit Florica Pop, mamă a trei copii.

CLICK AICI PENTRU A VOTA ÎN SONDAJ!

Pe cele şase instrumente de joacă se caţără de cele mai multe ori liceenii, chiar dacă panoul parcului precizează că spaţiul este destinat copiilor sub 14 ani. Acest aspect însă pare că nu poate fi rezolvat. „Noi am făct sesizare la primărie pentru a aduce un agent, dar n-am văzut să se ia măsuri”, a spus Ileana Lungu, director resurse umane al Drufec, firma care se ocupă de întreţinerea parcului.

image



Parcul, o ruşine pentru Timişoara

Din imensa suprafaţă a parcului Petofi Sandor, primăria a destinat doar un petic de teren pentru construirea unui spaţiu de joacă pentru copiii din cartier. Acest aspect îi nemulţumeşte profund pe părinţii care au mai mulţi copii. „Aş dori tare mult să se refacă Parcul Copiilor, e de prost gust ca un oraş aşa de mare să nu aibă acel parc, e frumos cel de aici, dar foarte mic”, a declarat Cătălina Pascu, mama unui copilaş de doi ani.

image



Reprezentanţii primăriei recunoaşte că un parc mic într-un spaţiu atât de mare este ruşinos. „Într-adevăr, ar fi necesar să se amenajeze noi spaţii de joacă în acel parc, spaţiul fiind unul generos. Întregul perimetru va fi reorganizat anul viitor. Sperăm să se aducă noi echipamente de joacă, dar bugetul rămâne o problemă”, a spus Lăcrămioara Condea, purtător de cuvânt al primăriei.

 

  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite