Timişoara: CAMPANIE Parcul Copiilor este invadat de betoane şi furnici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: CAMPANIE Parcul Copiilor este invadat de betoane şi furnici
Timişoara: CAMPANIE Parcul Copiilor este invadat de betoane şi furnici

Ghindele, crengile uscate şi câinii fioroşi au luat locul copiilor în cel mai mare parc din Timişoara

Vezi în ce stare se află celelalte parcuri:

Parcul din Freidorf

Parcul din Şagului

Parcul din Bălcescu

Parcul din Lipovei

Parcul din Soarelui

Parcul din Calea Aradului

De doi ani de zile promit autorităţile că vor reamenaja parcul, care, în tot acest timp, a fost închis. Betoanele pline de grafitti şi mesele de ping-pong sunt singurele relicve rămase de pe vremea când Parcul Copiilor găzduia mai mult de 50 de spaţii de joacă pentru prichindei de toate vârstele. Părinţii şi bunicii sunt foarte iritaţi de ignoranţa autorităţilor, care au debarasat toate spaţiile de joacă acum doi ani, cu promisiunea unei reamenajări rapide.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA SONDAJUL

 „Parcul Copiilor este un "fiasco" al Primăriei. În primul rând, dacă e să ne referim la parcuri de joacă pentru copii, cel mai dureros periplu se desfăşoară de ani de zile cu privire la Parcul Copiilor, care nu numai că nu a mai fost renovat din 1986, dar a fost chiar demolat total prin 2006, jocurile care cică "nu prezentau garanţie" au fost vândute la fier vechi, iar parcul nu mai găzduieşte de mult copii”, a comentat Leo la un alt articol despre parcuri, din cadrul campaniei „Aşa vreau parcul meu!”

Viitor „Disneyland” pentru autorităţi

Autorităţile argumentează lunga aşteptare cu un proiect de modernizare care va uimi copiii. „Vom instala 30 de spaţii noi de joacă, foarte moderne. Ne-a luat atâta timp deoarece am aşteptat foarte mult după alpinişti, care să se ocupe de crengile uscate, am făcut şi sondaje foarte multe, iar parcul a fost debarasat de jocuri pentru că existau piese nu tocmai ideale pentru copii, iar unele ziduri erau crăpate, prezentând pericol”, susţine Vasile Ciupa, director Direcţia de Mediu din primărie.
Acum, doar liceenii scăpaţi din timpul orelor şi amatorii de ping-pong mai frecventează parcul pustiu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite