Timişoara: Bunurile scoase la licitaţie, chilipir pentru bănăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia de Finanţe Publice a devenit un adevărat discount shop, cu oferte tentante de maşini şi chiar terenuri.

Luna iulie începe cu un nou val de obiecte sechestrate, scoase la licitaţie. Companiile, dar şi persoanele care nu îşi mai pot achita datoriile rămân fără proprietăţi, pe care Administraţia Finanţelor Publice încearcă să le valorifice în cadrul licitaţiilor organizate săptămânal. Bănăţenii pot profita de preţuri mici, dacă acceptă compromisul de a cumpăra obiecte folosite de firmele care nu se mai pot menţine pe piaţă.

Timişorenii pot opta pentru maşini, apartamente, terenuri sau case. Laptopurile şi plasmele îşi fac şi ele loc printre obiectele valorificate în cadrul licitaţiilor. În Hunedoara, sediile firmelor atacate de recesiune sunt tot mai numeroase.  Spaţiile comerciale din micile localităţi hunedorene au invadat lista de bunuri sechestrate şi scoase la vânzare. Cea mai recentă ofertă de licitaţie din Caraş-Severin este un bloc din Herculane, în care preţul unui apartament începe de la 37.000 de lei.

Tenişi made in China, la doi lei

Magazinul Direcţiei Generale a Finaţelor Publice Arad este plin de obiecte confiscate de comisarii Gărzii Financiare şi poliţiştii de frontieră. Preţurile sunt mai mult decât promoţionale, pentru că administratorii magazinului nu vor stocuri. Astfel, tenişii chinezeşti se vând aici cu doi lei perechea, iar parfumurile, cu preţuri între cinci şi şapte lei. (Paula Bulzan)

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite