Bugetul Timişoarei a fost aprobat. Echipa de fotbal Poli nu primeşte nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Consiliul Local Timişoara s-a întrunit astăzi în şedinţă extraordinară şi a aprobat bugetul local pentru anul în curs. Echipa de fotbal nu a primit nimic, dar a fost lăsată o portiţă de finanţare în cazul că situaţia o va impune.

La nivelul Timişoarei este estimat pentru 2012 un buget de 650 de milioane de lei, din care 60 de milioane merg spre investiţii, în special către lucrările începute deja. „Vor fi demarate trei mari proiecte: reabilitarea zonei Michelangelo, cu pasajul subteran, reabilitarea zonei Cetate şi refacerea malurilor Begăi. Se vor finaliza şi străzile pentru care s-au semnat contracte de finanţare europeană, e vorba de strada Văcărescu, Cloşca şi regele Ferdinand”, a spus şefa Direcţiei de Dezvoltare din Primăria Timişoara, Aura Junie. O sumă importantă de bani, peste opt milioane de lei, este alocată şi finalizării de la Parcul Copiilor.

Auditul de la Poli, strict secret


În acest an Consiliul Local nu a aprobat niciun leu pentru echipa de fotbal Poli. În buget a fost inclusă totuşi o poziţie care să permită finanţarea echipei dacă va fi cazul. Primarul a lăsat însă de înţeles că e greu de crezut că FC Timişoara va mai primi ceva, mai ales că a fost finalizat şi auditul comandat de autorităţi. „Nu pot să fac public raportul de audit pentru că e confidenţial, dar o să discut şi cu domnul Ostaficiuc pentru că consilierii trebuie să ştie despre ce e vorba pentru a putea vota”, a spus primarul Gheorghe Ciuhandu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite