EXCLUSIV Bucăţi desprinse din noul sediu al Finanţelor construit în 11 ani, cu 45 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul acestui an, a fost inaugurată noua clădire în care funcţionează Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi Garda Financiară Timiş. Nici nu a trecut un an, că bucăţi de marmură din faţadă au început să se desprindă.

Lucrările la noul sediu al Finanţelor din Piaţa 700, strada Gheorghe Lazăr, au început în 1999 şi au fost finalizate în luna februarie a acestui an. Odată cu mutarea Finanţelor în noul sediu, în zonă s-a instalat haosul pentru că lipseşte o parcare cu desăvârşire. Acolo se lucrează la o parcare subterană, dar tot ce s-a făcut până acum este o groapă. Pe lângă asta, bucăţi din tencuială au început să se desprindă (foto). „Nu cred că este din cauza execuţiei. Probabil este de la frig, de la îngheţ şi cum am dat cu sare. Mă gândesc că dacă era o problemă de execuţie se desprindeau toate”, a spus şeful Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Timiş, Mircea Călin. Potrivit acestuia, lucrarea este încă în garanţie.

O situaţie similară s-a înregistrat şi în Palatul de Justiţie din Timişoara. Stâlpii de susţinere ai clădirii au fost legaţi cu sârmă pentru ca marmura care îmbracă stâlpii să reziste(foto). „Lucrarea este recent finalizată, iar cum betonul lucrează s-au desprins plăcile. Soluția aleasă este provizorie pentru că există garanție și firma din Arad care a lucrat trebuie să vină să repare”, a spus atunci preşedintele Tribunalului Timiş, Eduard Smântână.


Sediu Finante Timis
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite