Bucătarii de cinci stele fac mâncare la comandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucătarul timişorean Petru Tuns pregăteşte de dimineaţă mâncarea pentru meniul de Ajun comandat de un client cu pretenţii
Bucătarul timişorean Petru Tuns pregăteşte de dimineaţă mâncarea pentru meniul de Ajun comandat de un client cu pretenţii

Pentru a induce în eroare mesenii privind provenienţa bucatelor, gospodinele cer produse rumenite sau piperate.

În plină criză economică, tot mai multe timişorence au aflat că şi în ajunul Crăciunului vor lucra, astfel că nu se vor mai putea dedica mesei tradiţionale de Crăciun. Alte gospodine sătule să le tot eşueze tentativele gastronomice sau pentru a evita situaţiile în care membrii familiei ar putea să fie nemulţumiţi de masa de Crăciun, multe timişorence au apelat la firmele de catering.

„Am avut comenzi din plin. Nu s-a simţit că e criză. De Crăciun, clienţii au spus că preferă să aibă pe masă produse tradiţionale, gen sarmale şi cozonaci, în locul mâncărurilor exotice”, a spus Petru Tuns, în vârstă de 38 de ani, bucătarul-şef al unei firme de catering din Timişoara.

Timişoara

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite