Timişoara: Fanii bănăţeni au întrerupt meciul de la Bruxelles pentru Marian Iancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Fanii bănăţeni au întrerupt meciul de la Bruxelles pentru Marian Iancu
Timişoara: Fanii bănăţeni au întrerupt meciul de la Bruxelles pentru Marian Iancu

Arbitrul a întrerupt partida dintre Anderlecht şi "Poli", mai bine de cinci minute, după ce suporterii timişoreni au aruncat cu torţe pe terenul de joc.

Fanii timişoreni şi-au dat în petic pe stadionul “Constant van den Stock”. Aceştia au interupt partida timp de cinci minute după golul marcat de Winston Parks. Spre uimirea lui Michel Platini, şeful UEFA, care se afla în tribune, timişorenii au bombardat terenul de joc cu toţe. Suporterii spun că gestul lor s-a dorit un răspuns pentru autorităţi, care l-au acuzat pe Marian Iancu că îi sprijină pe fani să intre pe stadion cu torţe şi materiale pirotehnice.

Amenzi vor fi pentru echipă, dar nu vrem să o lăsăm moale. Am vrut să demonstrăm că nu este nevoie de ajutorul lui Marian Iancu să intrăm pe stadion cu torţe. Să vedem ce spune jandarmeria acum! Tot Iancu şi clubul ne-a ajutat să introducem torţele? A fost un răspuns la nesimţirea şi aberaţiile unora din jandarmerie”, a declarat Paul Prodana, şeful galeriei Commando Viola.

Jucătorii aterizează la Bucureşti

Delegaţia timişoreană va reveni în ţară în cursul zilei de azi, cu avionul. Aceştia vor ateriza, la ora 14.00, pe Aeroportul Otopeni. Jucătorii lui Sabăuvor rămâne lângă capitală, la Mogoşoaia, până mâine, când se vor deplasa cu autocarul la Galaţi, în vederea meciului de duminică, din etapa a XIII-a din Liga I.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite