Deţinuta Playboy Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase, a câştigat prima luptă în divorţul cu interlopul Torj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma anchetei realizate de asistenţii sociali, care a constat în vizite în casa Brigittei Sfăt şi la Ovidiu Torj pentru a vedea condiţiile lor de viaţă, s-a decis ca fetiţa celor doi să fie încredinţată mamei.

Birgitte Sfăt, iubita fostului mare tenismen Ilie Năstase şi Ovidiu Torj vor lupta în continuare pentru custodia Sarei. “Copilul are doar trei ani şi are nevoie de mamă. Nu se pune problema să fie dat tatălui. Mai mult de atât, Ovidiu Torj nici nu are domiciliul în România. E mai dificil să plece cu el”, a declarat Tripona Murgu, avocata Brigittei Sfăt. ”Eu nu renunţa la fata mea pentru nimic. Prima dată mi-am retras divorţul pentru ea. Îmi cer dreptul de mamă. E firesc să stea copilul la mamă şi nu vreau să folosesc copilul în niciun scop”, a spus iubita lui Ilie Năstase. 

Procesul începe pe 27 septembrie

Primul termen al procesului de divorţ între Brigitte şi cunoscutul interlop Torj va avea loc pe 27 septembrie, când vor fi audiaţi doi martori din partea fostei manechine. Dosarul a fost introdus în primăvară, dar a fost suspendat pentru că părţile nu s-au prezentat la tribunal. Acţiunea de divorţ a fost repusă acum pe rol. “Am trecut prin multe momente dificile. Acum am nevoie de regăsire şi linişte interioară. Mass-media distruge relaţii şi vieţi. Cel mai dureros este când se scriu neadevăruri, multe lucruri ne şochează”, a mai declarat Brigitte Sfăt.

“Vreau să zâmbesc din nou”

Iubita lui Ilie Năstase a povestit că a reuşit să treacă peste toate problemele datorită rugăciunilor. “Cu ajutorul lui Dumnezeu am putut să depăşesc aceste lucruri. Când am probleme mă rog foarte mult. Fac parte dintr-o religie penticostală. Ilie Năstase mă susţine din toate punctele de vedere. Am întâlnit o persoană atât de bună. Sper să pot să zâmbesc din nou cu toată inima”, a mai spus Brigitte Sfăt.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite