UPDATE Proces de divorţ amânat pentru că nu s-a trimis citaţie pentru Ovidiu Torj în Austria, deşi el stă în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubita lui Ilie Năstase, fosta manechină Brigitte Sfăt îşi aşteaptă rândul la Tribunal pentru procesul de divorţ cu soţul interlop Ovidiu Torj. Cazul lor se află  pe locul 88 pe listă.

UPDATE. ORA 20.00

După o zi întreagă petrecută pe holurile tribunalului, Brigitte Sfăt a ajuns în faţa judecătorului. Pentru început, acesta a poftit afară din sală jurnaliştii, chiar dacă nu aveau camere de luat vederi. "Gestul său nu are niciun temei legal", au spus avocaţii prezenţi. După ce a a aflat că Ovidiu Torj nu este prezent la proces, judecătorul i-a audiat pe cei doi martorii aduşi de Brigitte Sfăt, o prietenă bună şi mama ei, Sanda Zeiffert.

"El stă în România, nu înţeleg de ce trebuie să trimită citaţie în Austria"

Verdicul a picat ca un trăznet pentru iubita lui Ilie Năstase. „Pentru că Ovidiu Torj nu are domiciul în România, trebuie trimisă citaţia în Austria”, a spus judecătorul. Moment în care Brigitte Sfăt a părăsit sala extrem de afectată. „Nu se poate, iară trebuie să aştept trei săptămâni. El are domiciliul în Austria, dar nu stă acolo. Stă în România, nu înţeleg de ce trebuie să trimită citaţie acolo. Acum iară trebuie să stau trei săptămâni, coine ştie ce se va întâmpla în timpul acesta. Iară nu pot să îmi văd copilul”, a declarat printre lacrimi Brigitte Sfăt.

Următorul termen este programat pe 17 octombrie.

Brigitte Sfăt speră ca astăzi să se pronunţe divorţul de Ovidiu Torj. Iubita lui Ilie Năstase susţine că a fost sunată de soţ, care a anunţat-o că nu se va prezenta la proces. „Sper să se finalizeze astăzi divorţul. M-a sunat Ovidiu să îmi spună că nu vine, dar nu mă aştept la orice din partea lui”, a declarat Brigitte. Ea s-a prezentat la proces cu mama şi o prietenă, care urmează să depună mărturie ca martori.



Vezi galerie foto cu Brigiite Sfăt la Tribunal

Torj vrea doar copilul

Conform avocatei Brigittei Sfăt, Ovidiu Torj nu se opune divorţului, acesta fiind interesat doar de custodia copilului. „El a făcut o plângere la Protecţia Copilului că fata nu este tratată corespunzător de mamă. Trebuie să vedem referatul făcut de asistenţii sociali care au vizitat-o pe mama Brigittei, unde stătea micuţa. Sperăm să se termine azi procesul de divorţ. Instanţa va decide astăzi cui va rămâne copilul”, a declarat Tripona Murgu, avocata Brigittei.  



"Nu vreau să o caut prin ţări străine"

Afectată de dorinţa soţului de a câştiga custodia, Brigitte Sfăt a plâns în faţa Tribunalului. Aceasta speră ca instanţa să îi încredinţeze copilul, dar nu îi va interzice soţului să o vadă pe fetiţă când doreşte. „Poate să stea şi cu el, nu vrea să crească fără tată. Nu sunt absurdă. Dar el nu are domiciliul în România şi nu vreau să îmi caut copilul prin ţări străine”, a mai spus Brigitte Sfăt.

image
image

Vom reveni cu amănunte şi decizia instanţei cu privire la procesul de divorţ dintre Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite