Brigitte Sfăt: „Ilie m-a întrebat în primele zece minute dacă vreau să fiu iubita lui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoreanca Brigitte Sfăt a fost invitată la emisiunea Happy Hour pentru a povesti despre cele trei luni de relaţie cu Ilie Năstas. Fosta "puşcăriaşă Playboy" susţine că, deşi petrece mult timp cu fostul tenismen, nu s-au mutat încă împreună.  

Brigitte Sfăt a povestit la ProTV cum s-a cunosut cu fostul mare tenismen şi cum a evoluat relaţia în cele trei luni. „El m-a căutat pe mine. Dacă nu eram persoana potrivită, nu m-ar fi căutat el”, a spus fostul manechin. Brigitte a trecut uşor peste cea mai dificilă întrebare adresată de Cătălin Măruţă. „Crezi că a văzut doar suferinţa din ochii tăi?”, a sunat întrebarea „amăruţă”. „Sunt sigură că a văzut şi că sunt femeie, dar şi suferinţa din ochi. Ca o persoană care era păcat să sufăr. Când l-am cunoscut, după ce ne-am întâlnit, în următoarele 5-10 minute m-a întrebat dacă vreau să fiu iubita lui”, a răspuns Brigitte Sfăt.

„Omul e supus greşelii”

Brigitte Sfăt i-a luat apărarea iubitului, care în ultima vreme a avut câteva derapaje. Ulima dată a înjurat ca la uşa cortului o ziaristă, în plin centrul Timişoarei. „Mie mi-a plăcut mult de el. În realitatea este mult, mult mai frumos. Şi sufleteşte. Nu ştiu de ce se scormoneşte atât. Omul este supus greşelii. Un om, dacă face zece lucruri frumoase şi greşeşte o dată, aceasta din urmă este scoasă în evidenţă”, a spus fosta vedetă Playboy.

"Nu ne-am mutat împreună"

Brigitte Sfăt a povestit că are o relaţie necondiţionată cu Ilie Năstase, se văd cât se poate de des, dar că nu s-a pus problema să se mute încă împreună. „Nu m-am mutat la el, aşa cum au scris ziarele. Am o situaţie instabilă la Timişoara, nu mi-am clarificat problemele, am copiii acolo. Când ne mutăm împreună, intervin alţi factori. Deocamdată, ne petrecem majoritatea timpului împreună. Vrem să decurgă totul natural, atât cât se poate”, a mai spus iubita lui „Nasty”.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite