Timişoara: A fost la un pas avionul morţii în Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănăţeanca a ajuns marţi seara în România, după trei escale şi 12 petrecute cu mari emoţii în aer.

Oana a povestit după câteva ore de somn că a plecat din Brazilia împreună cu fetiţa ei, Anais, în cursul zilei de luni. A ajuns marţi seară pe aeroportul din Budapesta, unde a fost aşteptată de familia ei.  A mărturistit că i-a fost teamă, dar că s-a rugat tot timpul drumului. „Mi-a fost greu să mă urc acum în avion. Am avut emoţii mari. Dumnezeu are grija de noi. Scrie şi în Biblie că nici măcar două vrăbii nu cad fără ştirea Lui. Şi asta ne-a dat curaj şi linişte”, a spus Oana.

După tragedia AirFrance a citit o carte de rugăciuni. „Ne-am lăsat vieţile în mâinile Domnului. Nu am nicio icoană, nicio rugăciune anume. Dar îmi place tare mult să ascult acatistul de mulţumire «Slava lui Dumnezeu pentru toate». Rugăciune? Spun ce îmi este pe suflet. Când îmi e greu şi nu îmi găsesc cuvinte, cum s-a întâmplat după accident, atunci am citit într-o carte de rugăciuni pe care am primit-o de la mama. Când a ajuns pe pământ, Oana a spus „Doamne, te-ai miluit de noi. Îţi mulţumim că ne-ai adus cu bine în România”.

Se revede cu familia din ţară după un an şi jumătate. „Am plecat de acasă singură şi m-am întors, cu familie, căsătorită şi cu Anais”, a spus Oana. A mărturisit că îi era dor de tot ce e în România. „Mai ales de mami şi de tati. De prieteni. Să aud româneşte. Şi de eclerul cu ness”, a adăugat Oana.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite