Boschetarii au pus stăpânire pe Piaţa 700

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din zonă, oamenii din staţia de tramvai şi vânzătorii sunt exasperaţi de comportamentul aurolacilor. Gălăgia, scandalul, mizeria, urinatul pe clădiri, bătăile între ei, cerşetoria, consumul de alcool sau aurolac sunt la ordinea zilei.

Aurolacii aflaţi într-o stare de degradere fizică şi morală nu ţin cont de nimic şi de nicio regulă de bun simţ.


Nu există patrule fixe


Locuitorii din zonă au chemat de nenumărate ori poliţia, fără ca problema lor să aibe rezolvare. „Am sunat de multe ori la poliţie. Aici nu vezi picior de poliţist care să patruleze. Sunt agresaţi cei care stau în staţie, călătorii. Se bat între ei, fac scandal”, a declarat Radu Ionescu, unul din locuitorii din zonă. Poliţia Comunitară nu are patrule fixe în zonă. „Ştim foarte bine ce se întâmplă acolo. Nu avem post fix acolo, ci intră în atribuţiile patrulelor auto şi moto. Avem foarte multe alte zone de acoperit, dar când avem sesizare mergem de fiecare dată. Vom continua cu raziile în aceea zonă pentru că ştim de probleme oamenilor”, a declarat Nicoleta Popa, purtător de cuvânt la Poliţia Comunitară.


Au ucis un câine în faţa trecătorilor


În urmă cu câteva zile, aurolacii au omorât un biet câine chiar în staţia de tramvai. „Este degradant pentru oamenii care vor şi au dreptul la un nivel decent de civilizaţie să fie nevoiţi să accepte aşa ceva. Aceşti oameni au ucis un câine în faţa trecătorilor, printre care şi copii”, a spus un alt locuitor din zonă.


Eu am copil mic şi mi-e frică să ies din casă seara. E teroare ce fac boschetarii.
Radu Ionescu, timişorean

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite