UPDATE Bordel într-un bloc din Timişoara. Fetele se prostituau ca să aibă bani de nuntă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bordelul improvizat era condus de un fost puşcăriaş, care şi-a convins iubita şi pe sora acesteia, în vârstă de 16 ani, să se prostitueze pentru a strânge bani pentru nunta de vis ce o pregătea tânărul. Bordelul avea şi 30 de clienţi într-o zi.

UPDATE, ORA 14.40

Din investigaţii a reieşit că, cei mai mulţi clienţi erau racolaţi prin internet, de pe diferite site-uri de socializare, dar şi prin intermediul presei scrise. Tinerele care practicau prostituţia erau cazate împreună cu exploatatorii pentru a fi supravegheate, urmărite până la locul unde se întâlneau cu clienţii, iar apoi aşteptate până la finalizarea serviciilor sexuale, pentru a li se lua banii. Pentru a nu fi depistaţi, membrii grupării schimbau la intervale scurte de timp, atât spaţiul unde se practica prostituţia, cât şi apartamentele unde locuiau.

În urma activităţilor de cercetare penală, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit două victime, o tânără în vârstă de 17 ani şi sora acesteia în vârstă de 23 de ani, originare din zona Moldovei, care erau obligate să se prostitueze încă de la începutul anului 2010, în diverse apartamente închiriate din municipiul Timişoara, fiind atent monitorizate de liderul grupării. S-a stabilit faptul că, cele două tinere, zilnic, întreţineau relaţii sexuale cu aproximativ 30 de clienţi, iar sumele obţinute în urma practicării prostituţiei, în jur de 2.000 lei pe zi, erau predate la finalul zilei către liderul grupării.

UPDATE, ORA 12.00

Afacerea a fost pornită în urmă cu câteva luni, într-un bloc din zona stadionului Dan Păltinişanu, de un fost puşcăriaş, în vârstă de 30 de ani, care şi-a convins iubita să se prostitueze. Tânăra a acceptat să se vândă pentru că vroia să strângă rapid bani pentru o nuntă cu patronul ei. În afacere a fost cooptată şi sora fetei, în vârstă de 16 ani.

Clienţii erau racolaţi în urma unor anunţuri din ziare şi de pe internet, în zilele bune bordelul având şi 30 de clienţi pe zi. Şi vecinii au aflat de ce se întâmplă în blocul lor, astfel că în repetate rânduri au scris bordel în dreptul apartamentului unde se practica prostituţia.

Oamenii legii au descins în această dimineaţă în apartament, iar patronul a fost reţinuţ, iar cele două tinere sunt audiate la această oră. Proxenetul a fost condamnat în anul 2005 pentru trafic de persoane şi trafic de minori.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Motocicliştii rămân donatori de organe GALERIE FOTO

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite