Bogdan Roman a refuzat să vorbească cu procurorii pentru că era obosit FOTO+VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Roman, fiul fugar al primarului din Deta, a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor în noaptea de vineri spre sâmbătă, motivând că atât el, cât şi avocata sa, sunt foarte obosiţi.

Odată ajuns în custodia poliţiştilor, Bogdan Roman a fost dus la Judecătoria Deta, unde s-a confirmat mandatul de arestare preventivă pe termen de 30 de zile, emis în lipsă pe numele lui. Ulterior, tânărul a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor, motivând că atât el, cât şi avocata, sunt extenuaţi.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ARESTAREA LUI BOGDAN ROMAN

„Când au venit de la Deta a spus că este obosit şi el şi avocata sa. Nu este un dosar de urmărire proprie a procurorului. Poliţiştii fac cercetarea penală. Ei întocmesc un referat pe care îl prezintă procurorilor. Am vorbit cu cei de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie al Judeţului Timiş şi va fi audiat acolo, în cursul zilei de astăzi. Va fi audiat şi de procurori, luni", ne-a declarat Ion Braşoveanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Bogdan Roman este cercetat sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de loviri sau alte violenţe - forma tip şi forma agravată, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi pentru portul, fără drept, în locuri publice, a unui cuţit.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite