Timişoara: Bogătaşul rrom, tranşat în căminul de la Medicină, a fost adus acasă în sicriul de lux (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
<b> Timişoara</b>: Bogătaşul rrom, tranşat în căminul de la Medicină, a fost adus acasă în sicriul de lux (GALERIE FOTO)
<b> Timişoara</b>: Bogătaşul rrom, tranşat în căminul de la Medicină, a fost adus acasă în sicriul de lux (GALERIE FOTO)

Soţia şi fiica lui Trifu Schrottu au fost aproape să leşine în momentul în care sicriul a fost adus dat jos din maşina mortuară.

CITIŢI ŞI:

Timişoara: Romul tranşat va avea o înmormântare de rege 
Timişoara: Sicriu de 12.000 de euro cu aer condiţionat pentru rromul tranşat la Medicină

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Trifu Shrottu a fost luat de aparţinători de la morga Spitalului Judeţean şi a fost dus acasă, la vila de pe strada Avram Imbroane. 

Maşina mortuară a parcat în curtea casei, unde erau adunate rudele apropiate în frunte cu soţie, fiică şi nepoţi. Sicriul în care a fost adus Trifu a costat 12.000 de euro şi are instalaţie de răcire.

Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte

În momentul în care a fost coborât sicriul din maşină, soţia şi fiica lui Trifu era aproape să leşine. Emoţiile i-a curprins pe toţi membrii familei, care au strigat în gura mare că vor ca justiţia să facă dreptate. „Ochi pentru ochi, dintre pentru dinte. Dacă pentru furtul unei perechi de găini iei 8 ani, cum e posibil ca după această crimă să scape cu doar 15 ani. Dacă ancheta nu va decurge normal, vom merge la Haga. Avem şi noi bani. Nu vrem răzbunare, vrem lege”, a spus Ionică Constantin, cumnatul lui Trifu.

Soţia lui trifu cere dreptate

Rudele care l-au ridicat pe Trifu Shorttu de la morgă au rămas şocaţi după ce au văzut corpul. „Şi-au bătut juc de cadavrul lui. Este de neimaginat cum arăta. Era numai bucăţi. L-au ucis şi după ce era mort”, a spus unul dintre aceştia.
Să fie pedepsiţi aceşti criminal care l-au omorât în halul ăsta. Nu poţi să omori un animal, un cal, o vită în acest hal. Fata asta şi băiatul au fost pe o mână cu el. Am avut un soţ bun, a crescut copii, nepoţi si strănepoţi. El nu a dat o palmă la cineva. Aşteptăm să se facă dreptate”, a declarat soţia lui Trifu Schrottu. 

Priveghi în această seară

În această seară, rudele şi cunoscuţii lui Trifu Schrottu vor participa la priveghi. De la ora 19.00, vor fi aproape 400 de invitaţi, iar în curtea vilei va cânta o trupă de muzică religioasă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite